Zhvillohet Konkursi Kombëtar i Kuranit

Zhvillohet Konkursi Kombëtar i Kuranit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Organizatën Botërore për Mësimin e Kuranit dhe Fondacionin El-Furkan, organizuan, më 19 dhjetor 2015, ceremoninë e ndarjes së çmimeve për fituesit e  Konkursit të dytë Kombëtar të Kuranit. I pranishëm në këtë aktivitet nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Bujar Spahiu, u…

Read more