H. Bujar Spahiu rizgjidhet në krye të KMSH-së për një mandat të dytë 5-vjeçar

H. Bujar Spahiu rizgjidhet në krye të KMSH-së për një mandat të dytë 5-vjeçar

Këshilli i Përgjithshëm i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi sot në ambientet e Medresesë së Tiranës, mbledhjen e tij të zakonshme për zgjedhjen e kryetarit të ri të institucionit. Pas votimit të anëtareve të Këshillit të Përgjithshëm, H. Bujar Spahiu u rizgjodh Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë për një…

Read more

Homazhe për H. Selim Muçën, besimtarë myslimanë dhe personalitete nderojnë ish-kreun e KMSH-së

Homazhe për H. Selim Muçën, besimtarë myslimanë dhe personalitete nderojnë ish-kreun e KMSH-së

Selim Muça, kryetar nderi i Komunitetit Mysliman dhe ish kryetar për një dekadë është përcjellë sot për në botën e amshuar. Në shenjë respekti e vlerësimi për personalitetin e tij, Komuniteti Mysliman, familjarë të familjes Muça, personalitete të jetës publike, miq dhe besimtarë të shumtë kanë nderuar Selim Muçën me…

Read more

Kryetari i KMSH-së Skender Bruçaj uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

Kryetari i KMSH-së Skender Bruçaj uron Muajin e Bekuar të Ramazanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Të nderuar besimtarë myslimanë shqiptarë kudo që ndodheni, në Shqipëri, në trevat shqiptare, anembanë botës. Më lejoni që në emër të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, por edhe në emrin tim personal, t’ju përshëndes me paqen dhe sigurinë që vjen prej Krijuesit…

Read more