NJOFTIM/ KMSH organizon Konferencën Shkencore me temë: “25 VITE DRITA ISLAME”

NJOFTIM/ KMSH organizon Konferencën Shkencore me temë: “25 VITE DRITA ISLAME”

Me rastin e 25 vjetorit të themelimit të organit të parë mediatik të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, revistës “Drita Islame”, ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën Shkencore me temë: “25 VITE DRITA ISLAME”. I pranishëm në këtë konferencë do të jetë Presidenti i Republikës Sh.T.Z. Bujar Nishani, krerët e bashkësive islame të Kosovës…

Read more

Kreu i KMSH-së merr pjesë në Konferencën Shkencore kushtuar revistës “Dituria Islame”

Kreu i KMSH-së merr pjesë në Konferencën Shkencore kushtuar revistës “Dituria Islame”

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skender Bruçaj mori pjesë në konferencën shkencore 3 ditore (18-20 nëntor 2016) “Revista ‘Dituria Islame’, tri dekada jetë, punë, sfida dhe suksese”, organizuar nga Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës me rastin e 30 vjetorit të themelimit të revistës “Dituria Islame”. Në seancën…

Read more