Kryetari Bruçaj viziton Myftininë e Pukës

Kryetari Bruçaj viziton Myftininë e Pukës

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj i shoqëruar nga kancelari i KMSH-së z. Ylli Cikalleshi vizituan Myftininë e Pukës. Kryetari Bruçaj gjatë takimit vlerësoi punën e Myftinisë së Pukës dhe theksoi se investimet në jetën shpirtërore dhe sociale janë prioritet dhe duhet të jenë të vazhdueshme. “Komuniteti…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë