Qendra Mbreti Selman për Bamirësi dhe Ndihma Humanitare, dhuron 25 ton hurma arabe për besimtarët

Qendra Mbreti Selman për Bamirësi dhe Ndihma Humanitare, dhuron 25 ton hurma arabe për besimtarët

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me qendrën Mbreti Selman për Bamirësi dhe Ndihma Humanitare, dhe me koordinimin e ambasadës së Arabisë Saudite në Tiranë, zhvilluan ditën e djeshme në ambientet e Medresesë së Tiranës, ceremoninë e inaugurimit të projektit të dhurimit të 25 ton hurmave arabe nga Mbreti i…

Read more