Kolegji Universitar “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës së Botës Islame, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa.

Kolegji Universitar “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës së Botës Islame, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa.

Kolegji Universitar “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Sekretarin e Përgjithshëm të Ligës së Botës Islame, z. Muhamed bin Abdulkerim el-Isa. Në ceremoninë e zhvilluar ditën e sotme në ambientet e këtij institucioni, ishin të pranishëm: Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, Ambasadori i Mbretërisë së…

Read more

Universiteti “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Selim Muçën

Universiteti “Bedër” vlerëson me titullin “Doctor Honoris Causa” Selim Muçën

Universiteti Bedër zhvilloi ceremoninë e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për z. H. Selim MUÇA, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë përgjatë viteve 2004 – 2014, sot Kryetar Nderi i KMSH-së. Ky aktivitet mboldhi sëbashku përfaqësues të komuniteteve fetare nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, përfaqësues të trupit diplomatik me…

Read more