Homazhe për H. Selim Muçën, besimtarë myslimanë dhe personalitete nderojnë ish-kreun e KMSH-së

Homazhe për H. Selim Muçën, besimtarë myslimanë dhe personalitete nderojnë ish-kreun e KMSH-së

Selim Muça, kryetar nderi i Komunitetit Mysliman dhe ish kryetar për një dekadë është përcjellë sot për në botën e amshuar. Në shenjë respekti e vlerësimi për personalitetin e tij, Komuniteti Mysliman, familjarë të familjes Muça, personalitete të jetës publike, miq dhe besimtarë të shumtë kanë nderuar Selim Muçën me…

Read more