Myftinia Gjirokastër shtron iftar

Myftinia Gjirokastër shtron iftar

Myftinia e Gjirokastër ka shtruar një iftar me besimtarët e qytetit, ku morën pjesë edhe Kryetari i Komunitetit Mysliman, Skender Bruçaj, kancelari, Ylli Cikalleshi, Kryevaizi, Lauren Luli, myftinj të rretheve, Përmet. Delvinë dhe Sarandë si edhe përfaqësues të pushtetit vendor. Kryetari i KMSH-së z. Skender Bruçaj, theksoi se Ramazani është…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë