“Frytet e Besimit” në Ndroq

“Frytet e Besimit” në Ndroq

“Frytet e Besimit” është ndalur mbrëmë në Xhamin e Ndroqit. Nënkryetari i Komunitetit Mysliman Ali Zaimi, u shpreh se besimi është një vlerë për individin dhe shoqërinë. “Besimi mban gjallë, shpresën, respektin, virtytet. Ai e mbrujt njeriun me dashurinë për Zotin dhe njerëzit”, theksoi z. Zaimi. Më tej ai shtoi…

Read more