KMSH shtron iftar në burgun e Peqinit

KMSH shtron iftar në burgun e Peqinit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, shtruan një iftar në Burgun e sigurisë së lartë Peqin, për të gjithë personat me liri të kufizuar që vuajnë dënimin në këtë institucion dhe agjërojnë muajin e Ramazanit. Në këtë aktivitet morën pjesë kryetari i Komunitetit Mysliman…

Read more

KMSH, iftar në burgun e Peqinit

KMSH, iftar në burgun e Peqinit

Myftinia e Peqinit në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve, shtruan një iftar në Burgun e sigurisë së lartë Peqin, për të gjithë personat me liri të kufizuar që vuajnë dënimin në këtë institucion. Në këtë aktivitet morën pjesë myftiu i Peqinit, z. Bilal Bodlli, stafi i edukimit të…

Read more