Basha shtron iftar me rastin e Ramazanit

Basha shtron iftar me rastin e Ramazanit

Kryetari i Partisë Demokratike, dhe njëkohësisht kryebashkiaku në detyrë i Tiranës, z. Lulzim Basha ka shtruar iftar me rastin e Muajit të Madhërishëm të Ramazanit, i cili përkoi dhe me Natën e Bekuar të Kadrit. Të ftuar të zotit Basha ishin përfaqësues të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe komuniteteve të…

Read more