“P2P: Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë, intelektualë e gazetarë të njohur

“P2P: Challenging Extremism” mbledh në Bedër artistë, intelektualë e gazetarë të njohur

Artistë, intelektualë dhe gazetarë të shumtë ishin pjesë e tryezës së rrumbullakët të zhvilluar nga Universiteti Bedër, në kuadër të nismës globale universitare kundër ekstremizmit të dhunshëm, “P2P: Challenging Extremism”, nismë kjo e iniciuar nga Shtëpia e Bardhë dhe Departamenti Amerikan i Shtetit. “Kontributi i artistëve dhe intelektualëve në promovimin…

Read more