Kryetari Bruçaj pret ambasadorin e Izraelit

Kryetari Bruçaj pret ambasadorin e Izraelit

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, priti në një vizitë zyrtare ambasadorin e ri të Izraelit në Shqipëri, z. Boaz Rodkin.  Kryetari Bruçaj e falënderoi z. Rodkin për vizitën. Ai vlerësoi marrëdhëniet që ekzistojnë midis Shqipërisë dhe Izraelit, ndërsa kërkoi shtrirjen e këtyre marrëdhënieve edhe ndërmjet Komunitetit…

Read more