Kryetari i KMSH-së priti në një takim Ambasadorin italian në Shqipëri

Kryetari i KMSH-së priti në një takim Ambasadorin italian në Shqipëri

Kryetari i KMSH-së priti në një takim Ambasadorin italian në Shqipëri, Alberto Cutillo. Kreu i KMSH-së z. Bruçaj pasi e njohu z. Cutillo me Institucionin e KMSH-së dhe rolin që ai ka në shoqërinë shqiptare i  shprehu angazhimin për të bashkëpunuar me të gjithë organizmat vendase dhe të huaja të cilat i shërbejnë mbarëvajtjes së harmonisë dhe…

Read more