Zhvillohet aktiviteti artistiko-fetar me titull: “Gruaja, arkitektja e shoqërisë”

Zhvillohet aktiviteti artistiko-fetar me titull: “Gruaja, arkitektja e shoqërisë”

Në kuadër të 7-8 Marsit, Zyra e Gruas pranë Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi në ambientet e Tirana International Hotel, aktivitetin artistiko-fetar me titull: “Gruaja, arkitektja e shoqërisë”. Ky aktivitet mblodhi sëbashku figura të shquara të skenës dhe ekranit shqiptar, përfaqësues të institucioneve të ndryshme publike e private të vendit,…

Read more