selim muca 

Bismilahi Rrahmani Rrahim

Me emrin e Allahut Mëshiruesit Mëshirbërësit

Njoftojmë mbarë besimtarët myslimanë dhe qytetarët që të marrin pjesë në ceremoninë e fillimit të punimeve të Xhamisë së Madhe të Tiranës.

Kjo ceremoni do të zhvillohet nesër në orën 10:00 në vendin e quajtur namazgja, ku dhe do të ndërtohet xhamia e shumëpritur nga të gjithë.

Fillimi i punimeve për ndërtimin e Xhamisë së madhe të Tiranës është një ngjarje historike jo vetëm për besimtarët myslimanë, por për të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

Ndërkohë pas kësaj ceremonie  në orën 11:00 Komuniteti Mysliman, organizon programin e përvitshëm “Profeti Muhamed a. s. – Krenaria e Njerëzimit”.

 

Jeni përzemërsisht të ftuar

Kryetari i Komunitetit Mysliman

Haxhi Selim Muça

Baneri - Ceremonia e Inagurimit të Xhamisë së Namazgjasë 7x4.5m - Copy

Leave a comment