fff

Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman, shpërndau pasditen e sotme disa paketa ndihmash një numri të konsiderueshëm familjesh në nevojë të kryeqytetit, që konsistonin në shportën e ushqimeve bazë.

Përfaqësues të Zyrës së Gruas u shprehën se iniciativa të tilla do të jenë më të shpeshta, për t’i shtrirë dorën e ndihmës gjithkujt që jeta për një arsye a tjetër i ka bërë ato nevojtarë.

Të ardhurat për këto ndihma janë mbledhur nga panairi “Dora e Gruas” i cili u hap në kuadër të javës së gruas më 3, 4 dhe 5 mars 2014.

10 Prill 2014

IMG_0989 IMG_0991 IMG_0993IMG_0971