Në të gjitha myftinitë e vendit, në këto ditë të nxehta vere, po zhvillohen kurse verore, mësim Kurani, besimi dhe argëtime me fëmijë e të rinj të grupmoshave të ndryshme.
Nga Shkodra në Delvinë, nga Kavaja në Korçë, myftinjtë dhe stafi ynë vazhdojnë me përkushtim këto aktivitete kulturore dhe argëtuese.
Të rinjtë janë e ardhmja, ky nuk është thjesht një slogan, por një detyrë.
Për të patur të ardhme të sigurtë e të paqtë, investimi në edukimin e brezit të ri është kusht.
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë i përgëzon të gjithë myftinjtë, dhe stafet tona në rrethe, për përkushtimin e treguar në organizimin e këtyre aktivitete verore kaq të bukura.
Më poshtë ju ftojmë të ndiqni nëpërmjet fotove këto aktivitete të myftinive Tiranë, Shkodër, Dibër, Burrel, Bluqizë, Kukës, Pukë, Elbasan, Peqin, Kavajë, Fier, Delvinë…etj

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë