Myftinia e Rrethit Librazhd ka shtruar një iftar, ku morën pjesë besimtarë të shumtë, si dhe përfaqësues të pushtetit lokal dhe institucioneve të ndryshme. I pranishëm në këtë ifar ishte edhe Kryevaizi i KMSH-së, z. Lauren Luli.

30 qershor 2016

13563392_499610773572865_1608619911_n 13563400_499610776906198_1538262666_n 13565410_499610770239532_1952119887_n 13566198_499610783572864_923954450_n