Shumë të rinj u bënë pjesë e kampingut veror të organizuar Komuniteti Mysliman, pas përfundimit të shkollës.
Përgjatë këtyre ditëve ata patën mundësi të argëtohen, të zhvillojnë mësime fetare etj.
Ky kamping veror krahas imamëve dhe myftinjve që ishin të angazhuar, u ndoq nga afër edhe nga Nënkryetari i KMSH-s, z. Taulant Bica.
Urojmë që këto ditë të kenë qenë të paharruara për të rinjtë pjesëmarrës, dhe ju urojmë atyre pushime të mbara në vazhdim.