[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=gltA8wVLMUU&feature=youtu.be” width=”560″ height=”315″]

 

MESAZHI I SË PREMTES / Taulant Bica

“Ezani është sinjali i parë që i jepet besimtarit për të dalë përpara krijuesit të tij dhe sa më i bukur që të jetë ky ezan, aq më shumë do të ndikohet besitmari në përgatitjen e tij për të dalë përpara Zotit.”
TAULANT BICA, MYFTI I LIBRAZHDIT
#mesazhisepremtes #intervista