Logo KMSHKomuniteti Mysliman i Shqipërisë shpreh ngushëllimet e sinqerta për ndarjen nga jeta në krye të detyres të dy pilotëve të Forcave të Armatosura Florian Deliaj dhe Donald Hoxha

Ata ia përkushtuan jetën shërbimit ndaj atdheut dhe sot janë dëshmorë të tij.
I lutemi Zotit që t’i mëshirojë e t’i bëjë prej banorëve të xhennetit.

Edhe një herë ngushëllime familjarëve, Forcave të Armatosura të Shqipërisë dhe gjithë popullit shqiptar.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë

 

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë