Përhapja e virusit Covid-19 në mbarë botën shkaktoi probleme të karaktereve të ndryshme në shumë institucione në botë.
Liga e Botës Islame (Rabita) me seli në Mekë të Mbretërisë së Arabisë Saudite është angazhuar drejtpërsëdrejti në parandalimin e COVID-19 duke iu ardhur në ndihmë shumë institucioneve dhe njerëzve në mbarë botën.
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë shpreh falënderimet më të përzemërta dhe mirënjohjen më të thellë për Ligën e Botës Islame, e cila vazhdon implementimin e një plani emergjent për të minimizuar dhe zbutur efektet e virusit Covid-19 në të gjitha vendet e prekura anembanë botës, nëpërmjet ndihmave financiare, medikamente dhe ushqime.
I lutemi Allahut të madhëruar që bujarinë dhe mirësinë t’ua shpërblejë në të dyja botët dhe t’i japë fund sa më shpejt kësaj situate të vështirë.

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë