Momente nga mbrëmja fetare kushtuar Profetit Muhamed (a.s.) (Mevludi) në xhaminë Et’hem Beu.

Të pranishëm për të ligjëruar mbi aspekte të ndryshme të jetës dhe veprës së Profetit tonë të dashur, ishin; Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, imami i xhamisë, Elton Karaj si dhe imamët Munir Salkurti, Erjol Haxhiu, Abdullah Ziba, hafizi Enes Hyka dhe muezinët Osman Kabili dhe Ahmed Shehi.

Gjatë mbrëmjes fetare, e cila u zhvillua fill pas namazit të Akshamit, u mbajtën ligjërata rreth jetës dhe veprës së Profetit (a.s.) nga kryetari dhe imamët, u këndua Kuran dhe pjesë nga mevludi gjithashtu.