Kryetari i KMSH-së, z. Skender Bruçaj mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare “Islami në Ballkan”, organizuar nga Bashkësia Islame e Austrisë nën kujdesin e Presidentit të Austrisë, Dr. Heinz Fischer.

Konferenca u organizua më 10 tetor 2014 në Vjenë me pjesëmarrjen e liderëve myslimanë të bashkësive islame të Ballkanit.

Në fjalën e tij z. Bruçaj bëri një pasqyrim të gjendjes së Islamit në Shqipëri, perspektivave dhe sfidave që institucioni i Komunitetit Mysliman po përballet në kohët moderne, sa i përket përçimit në mënyrë sa më dinjitoze të mesazhit Islam.

Në këtë konferencë morën pjesë po ashtu rektori i Universitetit Bedër, Dr. Ferdinand Gjana dhe Drejtori i Marrëdhënieve me Jashtë në KMSH, z. Fejzi Shaholli.

vjene austri (1) vjene austri (2) vjene austri (6)vjene austri (3)  vjene austri (5) vjene austri (4)

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë