Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, ka filluar sot kursin e Kur’anit me gratë e burgut të Ali Demit.

Një kurs i tillë ka filluar pas shprehjes së dëshirës dhe kërkesës nga vetë gratë që vuajnë dënimin në këtë institucion.

Kursi i Kur’anit dhe ligjëratave në burgun e grave do të zhvillohet njëherë në javë.

8 tetor 2015

12132397_985087421511961_8400727786177476155_o

12132393_985087308178639_5510863907584695350_o J