Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Brucaj, priti në një takim një delegacion nga Organizata Botërore Islame e Ndihmës (IIRO), me qendër në Arabinë Saudite.

Delegacioni i IIRO-së kryesohej nga Sekretari i Përgjithshëm, z. Ihsan Saleh Tajeb dhe drejtori rajonal i Ballkanit, z. Ismet Kazim Bahiti.

Në takim u fol për rritjen dhe forcimin e bashkëpunimit dy palësh.

11 Shtator 2014

IIROSA (2) IIROSA (3)IIROSA (1)