Kryetarja e Komitetit Shtetëror për Kultet, znj. Loreta Aliko ka uruar Kryetarin e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiun me rastin e zgjedhjes së tij në krye të këtij institucioni.

Urimi i plotë vijon si më poshtë:

KRYETARIT TË KOMUNITETIT MYSLIMAN TË SHQIPËRISË

H. BUJAR SPAHIU

I nderuar Z. Kryetar,

Në emër të Komitetit Shtetëror për Kultet dhe timin personal, dëshiroj t’Ju përcjell urimet e përzemërta për zgjedhjen Tuaj, në krye të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.

Me bindjen se, nën drejtimin Tuaj, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë do të vazhdojë të jetë faktor i rëndësishëm në përhapjen e vlerave morale për besimtarët, për jetën sociale, për ruajtjen e harmonisë tradicionale fetare në vend dhe një bashkëpunëtor i frytshëm,

Ju përcjell konsideratat e mia të sinqerta,

Kryetare

Loreta Aliko