Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu priti në një takim zv/ministrin për çështjet kulturore në ministrinë e Vakëfeve dhe Çështjeve Fetare në Kuvajt, z. Daut Al Asusi dhe drejtorin e fondit në ndihmë të të sëmurëve, z. Khalid Al Hindi.

Kryetari i KMSH-së, i shprehu falenderimet ministrit për kontributin e që shteti i Kuvajtit ka dhënë në Shqipëri, bashkëpunimin me KMSH-në, ndërtimin e xhamive dhe aktiviteteve të tjera të shumta.

Gjatë takimit z. Spahiu u shpreh i gatshëm për të intensifikuar mërrëdhëniet dypalëshe dhe për t’i shtrirë ato në shumë fusha të ndryshme. Gjithashtu u duskutua mbi projekte konkrete dhe investime të ndryshme.

Ndërsa zv/ministri Al Asusi shprehu gadishmërinë e tij që marrëdhëniet mës institucioneve të forcohen më shumë dhe në të ardhmen të realizohen projekte të përbashkëta në shërbim të besimtarëve dhe qytetarëve.

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë