idrizi brucaj (2)

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z. Skender Bruçaj, priti në një takim kryetarin e PDIU-së z. Shpëtim Idrizi.

Z. Idrizi uroi kryetarin Bruçaj për detyrën e re dhe theksoi se Komuniteti Mysliman si komuniteti më i madh fetar në vend i takon merita kryesore në stabilizimin e jetës sociale dhe në promovimin e tolerancës, mirëkuptimit dhe dialogut në vend.

Kryetari Bruçaj, falënderoi mysafirët për vizitën dhe u shpreh se qëllimi i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë është të afrojë njerëzit me besimin dhe mirinformimi i mbarë opinionit publik mbi islamin si një sistem i mrekullueshëm vlerash.

25 Mars 2014

idrizi brucaj (3)

idrizi brucaj (1)