Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërsië z. Skender Bruçaj, priti në një takim, Kreun e Myslimanëve të Kroacisë Myftiun Aziz Hasanoviç.

Në këtë vizitë kortezie të z. Hasanoviç, u diskutua edhe për bashkëpunime të mëtejshme mes dy institucioneve dhe për realizimin e projekteve të përbashkëta.

Hasanoviç ndodhej në Tiranë me rastin e pjesëmarrjes në ministerialin rajonal në luftën kundër terrorizmit, organizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme të Shqipërisë më 19 maj 2015, në Tiranë.

Kryetari Bruçaj, shoqërohej nga nënkryetari z. Bujar Spahiu.

19 maj 2015

ZK1A0013

ZK1A0003

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë