Kryetari i Komunitetit Mysliman, priti një një takim Myftiun e Kosovës Naim ef. Tërnava, së bashku me përfaqësuarës të tjerë të Bashkësisë Islame të Kosovës.

Myftiu i Kosovës ka përgëzuar kryetarin Bruçaj me rastin e zgjedhjes në krye të institucionit më të lartë fetar në vend, duke shprehur gatishmërinë për të punuar në të mirë të dy vendeve, institucioneve dhe besimtarëve myslimanë.

Z. Bruçaj është shprehur se prioritet i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë është bashkëpunimi dhe të qenurit një trup i vetëm në përballje me sfidat e kohës.

20 Mars 2014

Ternava (2)Ternava (3) Ternava (1)