ambasadori kuvajtit (1)

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë priti sot në një takim kortezie ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri z. Najeeb Abdulrahman Al-Bader.

Në takim u bisedua për forcimin e marrëdhënieve dhe bashkëpunimin e mëtejshëm mes Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe shtetit të Kuvajtit.

19 Maj 2014