Momente nga vizita zyrtare në Bashkësinë Islame të Maqedonisë së Veriut, nga ku, urova për detyrën homologun tim, Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir ef. Fetahun.
Vizita ishte në kuadër të ftesës nga BFI për të marrë pjesë në ceremoninë solemne të dorëzimit të Menshuras për Reisul Ulemanë e ri, H. Hfz. Shaqir ef. Fetahun.
I urova H.Hfz. Shaqir Fetahut që Zoti t’i japë suksese në detyrën e re fisnike të përfaqësimit të myslimanëve të RMV.
Ne kemi një bashkëpunim të ngushtë midis dy institucioneve tona, bashkëpunim i cili do të vazhdojë dhe intensifikohet edhe më tej.
Në shenjë respekti dhe miqësie i dhurova me kënaqësi Reisul Ulema-s H. Hfz. Shaqir ef. Fetahut një punim nga artizanët tiranas, simbolin e kryeqytetit të shqiptarëve, Xhaminë Et’hem Beu!