Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Bujar Spahiu ka zhvilluar një takim online me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, znj. Yuri Kim.

Gjatë këtij takimi online kryetari KMSH-së i uroi znj. Kim mirëseardhjen në Shqipëri dhe suksese në detyrën e saj të re.

Në vijim z. Spahiu e njohu ambasadoren Kim me historikun e KMSH-së, ecurinë e tij gjatë këtyre viteve, sfidat e institucionit si dhe rrjetin arsimor të KMSH-së, me Medresetë dhe Universitetin Bedër.

Ai gjithashtu falënderoi ambasadën e SHBA-ve në Shqipëri për bashkëpunimin e ngushtë në projekte të ndryshme.

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Yuri Kim fillimisht e uroi z. Spahiu dhe besimtarët mysliman për muajin e Ramazanit. Më pas ajo shprehu konsideratën e saj të lartë për institucionin, vlerat që përfaqëson dhe rolin që luan në Shqipëri.

Znj. Kim e siguroi kryetarin Spahiu për forcimin e bashkëpunimit ndërinstitucional dhe e cilësoi KMSH-në si një partner strategjik të SHBA-ve në Shqipëri.