Është inauguruar paraditen e 19 Majit 2014 xhamia e re në Helmës të Kavajës.

Drejtori i Haxhit dhe Koordinimit me Botën Islame në Komunitetin Mysliman, z. Hamdi Çurri, falënderoi në emër të institucionit donatorët dhe të gjithë ata të cilët kontribuuan në ndërtimin e kësaj xhamie.

“Xhamitë janë shtëpitë e Zotit dhe urojmë që ato të shtohen sa më shumë. Falënderoj të gjithë ata të cilët kontribuuan në ngritjen e kësaj xhamie. Kontributi në vepra të mira gjithmonë e ka shpërblimin te Zoti”, tha z. Çurri.

Ndërsa Myftiu i Kavajës z. Besnik Leçini, uroi që kjo xhami të përmbushë nevojat e besimtarëve myslimanë, radhët e të cilëve sa vijnë e shtohen çdo ditë.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin edhe Përgjegjësi i sektorit të Rinisë në KMSH Lauren Luli, kryetari i komunës Helmës Namir Gjoci, Drejtori i Medresesë së Kavajës, Mustafa Hatipoglu, si dhe investitori Ramiz Zekaj, drejtor i Institutit Shqiptar të Qytetërimit dhe Mendimit Islam.

19 maj 2014

helmes kavaje (2)

helmes kavaje (1)   helmes kavaje (4) helmes kavaje (5)helmes kavaje (3)

 

 

 

 

 

 

 

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë