Çaste nga tubimi mbrëmjen e djeshme në xhaminë “Et’hem Beu”, ku imami i Qabes, dr. Abdullah Avad el-Xhuheni, priu në namazin e akshamit, ligjëroi dhe lexoi për besimtarët e pranishëm disa ajete nga Kurani Famëlartë.
Të pranishëm gjithashtu në këtë mbrëmje fetare ishin Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Bujar Spahiu, delegacioni shoqërues i imamit të Qabes së bekuar, Myftiu i Tiranës, Lauren Luli, imamë të kryeqytetit dhe qindra besimtarë.