Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizon Ciklin e Mbrëmjeve Fetare. Çdo të martë në xhamitë e Tiranës dhe çdo të mërkurë në xhami të ndryshme në rrethe, pas namazit të akshamit, do të zhvillohen programe me Kuran, Ilahi, ligjërata, etj.

Programi nepër xhami Frytet e Besimit

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë