Kanë filluar regjistrimet për provimin e pranimit në të gjitha medresetë e vendit për vitin shkollor 2016-2017.

E ardhmja varet nga përgatitja e brezave të arsimuar dhe edukuar mirë.

Regjistrimi për provimin hyrës mund të behet nëpërmjet internetit ose nëpërmjet numrave te kontaktit:
Medreseja e Elbasanit: +355 67 300 38 53 +355 67 214 28 27 +355 67 525 95 05 (Djem)
Medreseja e Tiranës +355 67 398 29 14 +355 69 353 28 32 (Djem-Vajza)
Medreseja e Korçës +355 69 333 28 77 +355 67 391 19 97 +355 67 483 82 82 (Djem- Vajza)
Medreseja e Kavajës+355 5 52 46 976 +355 67 394 35 80 (Vajza)
Medreseja e Kavajës +355 67 338 53 07 (Djem)
Medreseja e Beratit +355 67 315 56 65 (Djem)
Shënim: Datat e Provimeve: 07.05.2016 Ora: 10.00 (për klasat e 10-ta)

2

DSC_0263921459_1095733843804864_8483367115929556309_o 10981305_429909297176274_6406545573315653365_o 12795070_1117204441657804_1583837568527653904_o 12841340_1105356509509264_7549340492122540835_o 13063460_635077456659456_96698637509935003_o 13122917_635077393326129_3190675194112326369_o