“Xhenetlinj kush të donë për me kanë

Mustafasë i çon salat dhe shumë selam”

1496294_636104886450070_545621101_oMbrëmjen e 16 Janarit 2014, dhjetëra besimtarë myslimanë u mblodhën pranë xhamisë së Ethem Beut në Tiranë për të përkujtuar Profetin Muhamed a.s., për të adhuruar Zotin, për tu lutur, kënduar Kuran, salavate e duà.

Kancelari i KMSH-së z. Ali Zaimi u kujtoi besimtarëve të pranishëm vlerat më të larta të Profetit Muhamed, teksa tha: “Ai është njeriu më i rëndësishëm i pemës së krijimit, ai është njeriu i vlerave më të larta morale e njerëzore, ai është profeti ynë, shembullin e të cilit duhet ta ndjekim sa të kemi jetë.”

1487801_636104873116738_75481719_o ZK1A19081491379_636105083116717_1081370565_o 1495158_636104936450065_2064678742_o  1553544_636105096450049_164156205_o1074430_636104999783392_2032140510_o