Dhuro një iftar”
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë përgjatë muajit të bekuar të Ramazanit organizon fushatën, tashmë e kthyer në traditë, “Dhuro një iftar”.
Të ardhurat monetare të grumbulluara do të përkthehen në pako me produkte te ndryshme, të cilat do t’u shpërndahen familjeve apo grupeve në nevojë.
Dhuro dhe ti një iftar, është koha, koha ku çdo vepër e mirë shkruhet shumëfish të Zoti i gjithësisë.
Është Ramazan, eja të gëzojmë një familje në nevojë!
Muhamedi a.s ka thënë: “Kush i siguron iftar një agjëruesi, Zoti i jep shpërblimin e agjerimit edhe atij pa iu pakësuar asgjë nga shpërblimi atij të parit”.
Allahu na mundësoftë vepra të mira në këtë muaj të Bekuar!