Gjatë qëndrimit në Zvicër, delegacioni i KMSH ka vijuar ditën e sotme vizitat në qendra tjera islame, siç ishte xhamia e Flumsit.
Kryetari Spahiu dhe delegacioni shoqërues u pritën nga kryetari i xhamisë, z. Mensur ef. Nuhiu, ish-kryetari, z. Adnan ef. Fazliu dhe imami, z. Veton ef. Tulla.
Biseda fetare e sociale rreth muajit të begatë të Ramazanit dhe aktiviteteve në këtë muaj ishin tematika kryesore e bashkëbisedimit me xhematin.