Deklaratë për shtyp e komuniteteve fetare në Shqipëri, lidhur me projektligjin “Për shëndetin seksual dhe riprodhues”

Bordi i Presidencës së Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë

-Haxhi Bujar Spahiu, Kryetar i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë
-Fortlumturia e Tij, Anastas Janullatos, Kryepiskop i Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë
-Imzot Gjergj Meta, Kryetar i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë
-Haxhi Dede Edmond Brahimaj, Kryegjysh Botëror i Kryegjyshatës Bektashiane
-Pastor Ergest Biti, Kryetar i Vëllazërisë Ungjillore të Shqipërisë

Deklaratë për shtyp