Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2015-2016, ka shpërndarë një sasi të konsiderueshme çantash dhe mjetesh të tjera mësimore, për fëmijët jetimë.

Me këtë rast urojmë nxënësit dhe mësuesit një vit të mbarë shkollor. Suksese dhe Allahu ju bekoftë në rrugën e bukur të dijes!

12022569_974217929265577_3274496237905521499_o12002567_974217772598926_7603296970829425147_o

11999722_974217969265573_5067812338691004984_o