Peqin, takim me besimtaret

Peqin, takim me besimtaret

Vazhdon turi i takimeve dhe bashkëbisedimeve me besimtaret e rretheve. Përfaqësuese të Zyrës së Gruas në Komunitetin Mysliman, zhvilluan një takim me besimtaret e  Peqinit, më 19 dhjetor 2014. Përgjegjësja e Zyrës së Gruas znj. Fatma Karaj, në fjalën e saj u shpreh se përpara islamit në shumë vende të…

Read more

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2022 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë