Xhumaja e solidaritetit

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë e ka ndjekur me vëmendje situatën e vështirë të shkaktuar nga reshjet e mëdha të shiut dhe përmbytjet që ndodhën pak ditë më parë në vendin tonë, si dhe gjendjen e rënduar për banorët e këtyre zonave, të cilët po përballen me mungesat e përditshme në…

Read more

KMSH organizon programin e hytbeve

KMSH organizon programin e hytbeve

Për të rritur frymën e bashkëpunimit dhe për të parë më nga afër problemet e xhematit, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, ka filluar organizimin e fushatës së mbajtjes së vazeve (ligjëratave) dhe hytbeve nëpër xhami të ndryshme të vendit. Pas ciklit të bisedave “Frytet e Besimit”, kjo është një tjetër nismë…

Read more