Vizitë pune në Myftininë Librazhd

Vizitë pune në Myftininë Librazhd

Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj ishte për një vizitë pune në Myftininë Librazhd. Kryetari u prit nga administratori i kësaj myftinie, z. Xhevahir Bahiti, i cili e njohu me aktivitetin e institucionit dhe punën e kryer prej tij ndër vite. Z. Bruçaj vlerësoi pozitivisht  rolin e myftinisë në…

Read more