Bisedë fetare me besimtarë në Lushnjë

Bisedë fetare me besimtarë në Lushnjë

Nënkryetari i Komunitetit Mysliman, z. Bujar Spahiu i shoqëruar nga drejtori i Rinisë dhe Marrëdhënieve me Xhematin, z. Armand Shehu, zhvilluan një bisedë fetare me besimtarë të qytetit të Lushnjës. Nënkryetari i KMSH-së, z. Bujar Spahiu nënvizoi se “falënderimi” është një virtyt i paçmuar. “Një ndër elementët që duhet ta…

Read more