Ministri i jashtëm i vatikanit mons. Gallagher viziton KNFSH-në

Ministri i jashtëm i vatikanit mons. Gallagher viziton KNFSH-në

Sekretari i Shtetit të Vatikanit për Marrëdhëniet me Shtetet dhe Organizmat Ndërkombëtare Mons. Paul Richard Gallagher, gjatë vizitës së djeshme në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, zhvilloi gjithashtu një takim me Bordin e Presidencës së Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë, mbajtur në selinë e institucionit. Pjesë e këtij takimi ishin të pestë…

Read more