Realizohet projekti i radhës humanitar në bashkëpunim me organizatat “Swiss Barakah Charity” dhe “Marionnaud”

Realizohet projekti i radhës humanitar në bashkëpunim me organizatat “Swiss Barakah Charity” dhe “Marionnaud”

Në kuadër të projekteve humanitare të shumta në mbarë vendin, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, me mbështetjen e organizatave “Swiss Barakah Charity” me qendër në Zvicër dhe “Marionnaud” me qendër në Francë, dhuruan 4 pajisje eko-skaner (në gjendje optimale pune) dhe më shumë se 40 mijë maska të cilësisë së parë,…

Read more